fbpx

De allerlaatste namen voor Paaspop 2014

De allerlaatste namen voor Paaspop 2014Vorige week kondigde Paaspop 2014 aan aan dat het programma compleet was, maar die uitspraak leek wat voorbarig te zijn. Intussen heeft de organisatie toch nog een aantal acts toegevoegd aan de line-up. Vrijdag gaat Paaspop van start en deze nieuwe namen zullen dus ook aanwezig zijn: Vandenbergs Moonkings, Klavan Gadje, TenTemPies, MadMixMustang, Broken Brass Ensemble, Mr Wallace, Bazzookas, Ralee en De Rooie Neger.

Gedaan met namen denken we dan? Nee toch niet! Naar aanleiding van Record Store Day zorgt de organisatie voor een record store op het festivalterrein. Hier zijn niet alleen platen verkrijgbaar, ook worden hier dagelijks akoestische instore sessies gehouden. Deze worden verzorgd door Afterpartees, Bells of Youth, Black Bottle Riot, Candybar Planet, Hoffmaestro, Navarone, Paceshifters en Taymir. En voor de sfeer compleet te maken zijn ook de speciale Record Store Day releases te scoren.

Met in totaal ongeveer 175 acts in drie dagen, verdeeld over dertien tenten en area’s, is het programma definitief compleet. Zaterdagtickets zijn ondertussen uitverkocht maar er zijn wel er nog 2- en 3-daagse combitickets verkrijgbaar!