fbpx

Das Oktober Metalfest 2022 presenteert affiche

Das Oktober Metalfest 2022 presenteert afficheHet is nog niet eens zo lang geleden, maar er zit alweer een Das Oktober Metalfest 2022 aan te komen. We kregen eentje extra in de lente om het einde van de coronamaatregelen te vieren. Nu krijgen we natuurlijk weer eentje in zijn tradionele periode om het einde van de festivalzomer te vieren.

FleddyGeen metalfest zonder metalbands, dus de organisatie deelde vandaag de laatste namen met Stratovarius, Heidevolk, Power Paladin, Theigns & Thralls, Thorsten Von Lippe Biesterfeld en Zanger Niley.

Eerder kondigde het festival al namen aan als Tankard, Fleddy Melculy, Evil Invaders, Gama Bomb, Skroetbalg, Mambo Kurt, Thrash Attack, Heavy Hoempa en een stevig feestje met Goe Vur In Den Otto.

Das Oktober Metalfest 2022 vindt plaats op zaterdag 1 oktober in het Klokgebouw van Eindhoven. Tickets voor Das Oktober Metalfest zijn beschikbaar via het Nederlandse Ticketmaster. Een regulier ticket kost 45 euro, een VIP-ticket inclusief Skull Pul, bier, fris, wijn en all-inclusive eten heb je voor 119 euro.

Das Oktober Metalfest tickets

Affiche Das Oktober Metalfest 2022
Affiche Das Oktober Metalfest