fbpx

Couleur Café 2022 presenteert timetable

CORE Festival is nog aan het bekomen van de eerste editie, maar het mag al plaats ruimen voor Couleur Café 2022.Het Brusselse Osseghempark moet nog bekomen van CORE Festival, maar het mag al plaats ruimen voor Couleur Café 2022. De voorbije weken wist de organisatie de timetable online te zetten en nieuwe namen toe te voegen aan het programma.

Met het uitverkopen van de camping en combitickets kan de opbouw voor het festival nu helemaal starten.

Couleur Cafe 2022De Dub Stage ontvangt Reggaebus met Omar Perry, O.B.F. met Charlie P en Sr.Wilson, Aba Shanti-I, Mighty Jah Observer, Natural Skanking, Sista Habesha en Weeding Dub achter de draaitafels.

De Black Stage wordt komende editie groter en impressionanter met de komst van Maphorisa, Nigga Fox, Deena Abdelwahed. Black Mamba, DC Salas en La Dame.

Couleur Café 2022 presenteert timetable

Helaas nog een kleine wijziging. Tarrus Riley moet zijn Europese tournee annuleren en wordt vervangen door Youssou N’Dour. Hij verhuist van zaterdag naar vrijdag, waar zijn plek wordt ingenomen door Yemi Alade. Eerder wist het festival al mooie namen te boeken zoals Rema, Niveau 4, Zwangere Guy, Jungle By Night, IAMDDB, Shaggy, Stikstof, Youssou N’Dour en Dub Inc.

Couleur Café 2022 vindt plaats op 24, 25 en 26 juni in het Osseghempark van Laken aan de voet van het Brusselse Atomium. Tickets kan je kopen via de website waar dagtickets beschikbaar zijn aan €48. Vanaf nu kunnen drankbonnen en parkingtickets ook aangekocht worden.

"<yoastmark

"<yoastmark

"<yoastmark