fbpx

Clouseau op extra dag Weerdse Bierfeesten 2016

Clouseau op extra dag Weerdse Bierfeesten 2016Volgend jaar zullen de Weerdse Bierfeesten 2016 plaatsvinden op 5, 6 & 7 mei. De organisatie van het muzikaal bierfestival voegt, uitzonderlijk, een derde dag toe aan het programma. Dat doen ze uiteraard niet zomaar, want op donderdag 5 mei zal niemand minder dan Clouseau het feestweekend op gang trappen. Na Clouseau kan er nog stevig gedanst worden op de muziek van MNM huis-dj Thierry.

Ook voor zaterdag 7 mei mogen we al de eerste naam noteren: Gunther D & Skyve. De heren van Studio Brussel mogen dan de Palm Live Stage op stelten zetten. Voor vrijdag 6 mei zijn de Mechelse feest-dj’s van Radio Botanique al bevestigd.

De Weerdse Bierfeesten 2016 vinden plaats aan de Weerdse Visvijver in Weerde, aan de E19, ten zuiden van Mechelen. Voor het eerst zijn er combitickets beschikbaar, nu al in de vorm van ‘Early Birds’. Tot nieuwjaar kan je deze verkrijgen aan 35€. Tickets voor donderdag 5 mei kosten 25€ en zijn beschikbaar via de website van de Weerdse Bierfeesten. Meer namen volgen binnenkort.