fbpx

Annulaties en vervangers voor Groezrock 2015

Acacia Strain

Nog minder dan twee weken tot het Belgische festivalseizoen met de Weerdse Bierfeesten en Groezrock van start gaat. Dat laatste festival kwam vandaag met minder goed nieuws naar buiten. Emmure moet hun Europese tour afzeggen en kan dus helaas niet aanwezig zijn op de komende editie van Groezorck. Zanger Frankie Palmeri heeft medische problemen met zijn stem en is helaas nog een tijdje buiten strijd. Maar gelukkig heeft Groezrock snel een vervanger gevonden en dat is niemand minder dan The Acacia Strain.

Refused

Helaas kwam er vandaag nog een extra annulatie binnen, want ook Obliterations zegt hun Europese tour af. Zij waren gepland voor zaterdag 2 mei op de The Revenge Stage. De organisatie blijft niet bij de pakken zitten, want zij hebben al een vervanger gevonden met Angel Dust.

Headliners van dienst zijn Refused en Social Distortion. Ook Pennywise, Millencolin, Lagwagon en de legendarische uitvinders van het ska-core genre The Mighty Mighty Bosstones zijn aanwezig. Als extraatje geven we nog de map van komende editie mee.

Groezrock 2015 gaat door op 1 & 2 mei in het Kempense Meerhout. Tickets zijn nog steeds beschikbaar aan 110€ en een dagticket kost dan weer 70€. Toegang tot de camping kost 15€.

Groezrock Map 2015
Groezrock Map 2015