fbpx

Alweer een nieuw festival: Whisper

OLT RivierenhofHet kan blijkbaar niet op! We mogen alweer een nieuw festival toevoegen aan de festivalkalender: Whisper. Een intiem festival met focus op kwetsbaarheid. Zo krijgt Unwind al een klein broertje in het OLT Rivierenhof.

Onder het motto niet knallen en gaan, maar luisteren en stilstaan presenteert de organisatie een muziek programma met Anna B Savage, Charlie Cunningham, Joep Beving, Penguin Cafe, Smerz en The Weather Station op zaterdag.

Zondag is het de beurt aan Cassandra Jenkins, Christian Löffler & Detect String Ensemble, Circuit des Yeux, Grace Cummings, James Holden & Wacław Zimpel en Xenia Rubinos.

De Sprookjesweide is gratis toegankelijk en hier is er ruimte voor gesprek rond breekbaarheid met Agnes Wené, Amina Belôrf, Greet Van Thienen, Hans Van Dyck, Hein Pijnnaken, De Herstelacademie, Hind Eljadid, Ianthe Mosselman, Kids With Buns, Lost & Co, Manu Busschots, Selah Sue, Tamara Lindeman, The Human Link en Wel Jong VZW.

Whisper Festival 2022 vindt plaats in het Antwerpse OLT Rivierenhof en bijhorend Provinciaal Groendomein op zaterdag 27 en zondag 28 augustus. Early Bird tickets zijn verkrijgbaar aan 33 euro via de website vanaf vrijdag 29 april om 10u.

Whisper Festival 2022
Whisper Festival 2022