fbpx

Alle dagtickets Pukkelpop 2015 uitverkocht

Alle dagtickets Pukkelpop 2015 uitverkochtWie naar de 30ste verjaardag van Pukkelpop wil, die mag niet te lang meer wachten. De donderdagtickets waren al na enkele dagen niet meer beschikbaar en nu zijn ook alle dagtickets voor vrijdag en zaterdag uitverkocht. Er zijn dus enkel nog combitickets verkrijgbaar, maar volgens de organisatie loopt ook die verkoop als een trein.

Wie niet meer kan wachten op komende editie kan mee aftellen met een gigantische klok op de festivalweide en bijhorende live stream. Fans van het festival die voor de start nog eens langs de weide passeren kunnen hun foto’s en filmpjes delen via de hashtag #pkp15countdown.

De affiche heeft ondertussen al 3 ladingen met namen gekregen. In de eerste 119 namen, die in maart al op de affiche werden geplaatst, zaten o.a. Linkin Park, Netsky, Bastille, Rudimental, Major Lazer, Ellie Goulding, Limp Bizkit, The Offspring, Underworld, Interpol en The War On Drugs. Vorige maand kwamen er 25 namen bij waaronder Paolo Nutini, Christine & The Queens, Evil Superstars en The Gaslight Anthem. In de laatste lichting vonden we dan weer Shameboy, De Jeugd Van Tegenwoordig, Twenty One Pilots, Tyler The Creator en Ride terug.

Pukkelpop 2015 vindt een weekje later dan voorzien plaats van 20 tot 22 Augustus op de Pukkelpopweide te Kiewit, ten noorden van Hasselt. Het is ook een traditie dat Pukkelpop een pak namen namen deelt met Lowlands. Tickets zijn beschikbaar via de website. Voor een combiticket betaal je dit jaar 199€, De uitverkochte dagtickets waren 95€. Hou van je ticket en deel je tickets niet via social media.