fbpx

Affiche Pinkpop 2015 compleet

Affiche Pinkpop 2015 compleetMet nog enkele weken te gaan tot Pinkpop 2015 is het programma eindelijk compleet. Gisteren mochten we enkele namen noteren voor de Garden Of Love. Vrijdag wordt er afgetrapt met de winnaar van het programma ‘De Beste Singer-Songwriter Van Nederland’ Anna Rune. Op zaterdag is het de beurt aan Judy Blank. Als laatste zal op zondag de pipowagen het domein zijn van PollyAnna.

De laatste 3 namen voor deze editie kregen we vandaag dan voorgeschoteld. Met de bevestiging van Placebo, Jonathan Jeremiah en The Last Internationale is de affiche voor Pinkpop 2015 compleet. Placebo vervangt trouwens Sam Smith als afsluiter op de 3FM Stage op zondag 14 juni.

Het tijdschema volgt binnenkort. Het grootste deel van het programma kenden we al via de persconferentie, een maand later kwamen er nog eens 9 namen bij. Ook Body Count ft Ice-T is aanwezig. De headliners zijn nog steeds Muse, Foo Fighters en Robbie Williams.

Pinkpop  vindt plaats van 12 tot en met 14 juni 2015 in Landgraaf. De weekendkaarten zijn uitverkocht en er zijn enkel nog dagkaarten beschikbaar voor vrijdag 12 juni. Deze kosten zo’n 95€ inclusief servicekosten en kan je bestellen via Ticketmaster.

Affiche Pinkpop 2015 compleet
Affiche Pinkpop 2015 compleet