fbpx

Affiche vestrock 2016 compleet

TyphoonHet Nederlandse festival Vestrock is volledig klaar met haar huiswerk. Op het festival zijn ruim 60 acts te zien waaronder Kensington, Typhoon, De Staat, Bingo Players, K’s Choice, Modestep, John Coffey, My Baby en Black Honey.

Het festivals ligt net over de grens en dat zien we ook aan het aantal Belgische namen op het programma zoals The Van Jets, Compact Disk Dummies, Evil Invaders, Woodie Smalls, Faces On TV en Douglas Firs. Op Vestrock Junior zien we dan weer K3, Lil’ Kleine, Pep & Rash, Buurman & Buurman en B-Brave terug. Op www.vestrock.nl is de volledige line-up van Vestrock en Vestrock Junior te vinden.

Vestrock 2016 vindt plaats van 3 tot en met 5 juni met op zondag Vestrock Junior in het Zeeuws Vlaamse vestingstad Hulst, op een prachtig eiland in de Buitenvest. Tickets zijn beschikbaar via Ticketmaster en een combikaartje voor vrijdag en zaterdag kost 60,5€. Een dagticket voor zaterdag kost dan weer 45,5€ en voor vrijdag 40,5€. Toegang tot de camping kost 16,5€. Een ticket voor Vestrock Junior kost maar 21,5€.

charcoal

Vestrock