fbpx

Affiche Paaspop 2016 compleet

Met de laatste namen is de affiche voor Paaspop 2016 nu helemaal volledig. We noteren de komst van Band Of Glory, Battle Beast, Bootleg Betty, Bougenvilla, Danny Vera, Dave Vermeulen & Voltage, Drive Like Maria, Gerson Main, Lijn 7, Haits, Prunk, Pubquiz, Simun, Son Mieux, Soul Cartel en Theater Van De Zachte G op Paaspop.

image-4842138Vrijdag ontvangt het festival mooie namen zoals Fresku, Jett Rebel, John Coffey, Fun Lovin Criminals, Memphis Maniacs en Golden Earring.

Zaterdag zien we kleppers als De Staat, Enter Shikari, KorpikLaani, Saybia, Pendulum en The Prodigy op de affiche staan.

Op de laatste dag staan Typhoon, Balthazar, Hollywood Undead, De Jeugd Van Tegenwoordig, Refused er op de planken en Underworld mag het festival afsluiten.

Paaspop 2016 vindt plaats in het Nederlandse Schijndel op het festivalterrein De Molenheide van 25 tot en met 27 maart. De ticketverkoop loopt via de website van het festival. Voor 3 dagen Paaspop betaal je 105€. Voor enkel zaterdag en zondag is dat 95€. Dagtickets kosten 69€ en vrijdag maar 49€. Een plekje op de camping kost 15€ extra. 

https://www.we-are-electric.com/
https://www.we-are-electric.com/