fbpx

Affiche en timetable CORE Festival bekend

CORENog exact een maand tot de eerste editie van CORE Festival! Een ideaal moment om de resterende namen op de affiche bekend te maken en de timetable online te zetten.

Vrijdag vullen Amaarae, Cinthie, Fais Le Beau, Jamz Supernova, Kojey Radical, Lola Haro, Peet en Unos het programma aan. Zaterdag komen Azo, Blackwave, Fafi Abdel Noir en Karla Böhm naar Brussel.

Eerder kondigde de organisatie al stevige namen aan zoals Action Bronson, The Blaze, Celeste, Jamie xx. Mura Masa en Paul Kalkbrenner. Verder zijn ook Lous and the Yakuza, Nas, Peggy Gou en Stormzy van de partij.

Fantastic FungiCORE Festival belooft meer dan muziek. Zo zal Louie Schwartzberg een 360 LED wall planten op de festivalweide waardoor je op unieke wijze wordt ondergedompeld in de wereld van paddenstoelen, schimmels en zijn ‘Fantastic Fungi’ documentaire. Ook de foodies komen aan hun trekken met Pits BBQ, Jean Sur Mer, Humphrey, Mission Mala, Banh Mi, Dim’s, Pois Chiche, Osteria Cellini, De Laet & Van Haver en de beste frietjes van Bart De Pooter.

CORE Festival 2022 vindt plaats tijdens het Hemelvaartweekend op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei in het Ossegempark nabij het Atomium van Brussel. Tickets zijn beschikbaar via de website waar een weekendticket €132 en dagtickets €72 kosten.

Timetable CORE Festival Friday 27 May
Timetable CORE Festival Friday 27 May
Timetable CORE Festival Saturday 28 May
Timetable CORE Festival Saturday 28 May