fbpx

Affiche CORE 2023 compleet

Affiche CORE 2023 compleetNog minder dan twee maanden voor het festivalseizoen volop losbarst met CORE 2023. Nu de organisatie de laatste namen op de affiche heeft gekleefd, kan het aftellen naar de tweede editie van start gaan. Nieuw voor CORE festival zijn Amaliah, Benny the Butcher, Bibi Seck, Caballero & JeanJass, De Schuurman, Dino Lenny, Ewan McVicar, Jamie 3:26, Jasper Tygner, Jordan Vickors, Lefto, MiMi, Nu Genea, SuperJazzClub en Suze Ijó.

CORE Festival 2023Voorbije weken werden ook nog Pusha T, Ravyn Lenae, Seinfeld, Dan Shake, Hunee, Moderat, Masego, Jpegmafia, Jayda G en Sherelle toegevoegd aan het programma.

Eerder wist de organisatie Little Simz, Angèle, The Blessed Madonna, Alt-J, NxWorries met Anderson Paak en Knxwledge en veel meer naar het festival te halen.

CORE Festival 2023 vind plaats in het Brusselse Osseghempark op zaterdag 27 en zondag 28 mei. De ticketverkoop voor CORE 2023 is beschikbaar via de website. Combitickets gaan aan 147 euro over de digitale toonbank en een dagticket kost 82 euro. Er zijn ook Comfort tickets te koop zijn aan 147 euro per dag of 227 euro voor het hele weekend. Comfort tickets geven toegang tot het Comfort Deck met zicht op Ardo stage, inclusief locker en aparte toiletten.

Affiche CORE Festival 2023
Affiche CORE Festival 2023