fbpx

Affiche Crammerock 2022 rond

Affiche Crammerock 2022 rond met Equal IdiotsNog enkele weken tot Crammerock 2022, een ideaal moment voor de organisatie om de laatste namen voor de affiche bekend te maken. Bazart, Equal Idiots, Flip Kowlier, Shaka Shams, Charles, FS Green, Gladde Paling, Berre, Cristian D, Fresh, Omdat het kan Soundsystem, Willie Wartaal, Amber Broos, Eppo Janssen & Nadiem Shah, Magik en Unregular maken het programma compleet!

Helaas ook minder goed nieuws, Circa Waves & Wolfmother zullen er niet meer bij zijn. De organisatie had eerder al Elbow, Kaiser Chiefs, Triggerfinger, Jake Bugg en veel meer bekend gemaakt. Zo komt het totale aantal acts op 46.

Crammerock 2022 vindt plaats op vrijdag 2 en zaterdag 3 september op de Groeneputte in Stekene. Het festival is alweer ruim op voorhand uitverkocht. Wie toch nog aanwezig wil zijn op de 32e editie kan terecht op het Resale platform. Tickets voor Crammerock 2022 waren beschikbaar aan 66 euro voor een weekendticket. Dagtickets had je er aan 42 euro en een plekje op de camping voor 16 euro.

https://www.instagram.com/p/ChJ1_voMb3s