fbpx

18 stuks erbij voor Graspop 2016

De affiche van Graspop Metal Meeting 2016 weegt weer wat zwaarder. Achttien nieuwe namen zijn toegevoegd aan het programma voor komende editie en het zijn niet van de minste.

Zo staat de teller voor komende editie intussen op 51 bands. Eerder waren al namen bekend gemaakt zoals Black SabbathIron Maiden, Volbeat en veel meer.

18 stuks erbij voor Graspop 2016 met Dropkick MurphysWe noteren de komst van kleppers als Megadeth, Disturbed, Dropkick Murphys, Foreigner, Down, Killswitch Engage, Sixx:AM. Pennywise, Powerwolf, Obituary, Paradise Lost, Eisbrecher, Firewind, Shining, TesseracT, Thy Art Is Murder, God Dethroned en Norma Jean die in juni zullen afzakken naar de heilige weide in Dessel. Binnenkort mogen we nog meer namen opschrijven.

Graspop Metal Meeting 2016 zal doorgaan op de vertrouwde Stenehei in het Kempense Dessel op 17, 18 en 19 juni met natuurlijk een Belgisch opwarmertje op donderdag 16 juni. Tickets zijn beschikbaar via Ticketmaster. Een combiticket kost 195€ en dagtickets heb je voor 95€. Daarnaast zijn ook VIP-tickets, huurtenten, festihutten, festicabins en vakantiehuisjes in Sunparks beschikbaar.

charcoal