fbpx

11 keer nieuw en nieuw podium voor Rock Werchter

Vrijdag, 16u,… dat kan maar één ding betekenen: nieuwe namen voor Rock Werchter!

Het festival voegt vandaag 11 stuks toe aan de line-up: Ben Howard, James Bay, Alice In Chains, At The Drive In, The Vaccines, Stone Sour, George Ezra, Anne-Marie, PVRIS, IAMDDB en JP Cooper.

Maar er is nog meer: Het festival verwelkomt een nieuw podium: The Slope! De multi-functionele helling die in 2017 werd geïntroduceerd, krijgt een extra rol toebedeeld.

nieuw podium voor Rock WerchterOnder het hoogste punt van The Slope wordt een podium ingebouwd. De picknickbanken onder de veelkleurige vlagjes verhuizen naar een andere locatie. Ze maken plaats voor een gezellig openlucht-arena.

En er is nog een Rock Werchter upgrade: The Barn wordt groter! Nog steeds even goed als een concertzaal, met de beste akoestiek en prima comfort voor de bezoekers. Tot 20.000 festivalgangers zullen vanaf deze zomer genieten van de concerten in The Barn.

Rock Werchter 2018 vindt plaats van 5 tot en met 8 juli in het Festivalpark van Werchter. Tickets zijn beschikbaar via Ticketmaster. Combitickets kosten zo’n €238, een dagticket kost €102.

Rock Werchter Tickets