fbpx

Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega?We vieren dit jaar het vijfjarig bestaan van 99Festivals en natuurlijk willen we nog een tijdje doorgaan en jullie voorzien van het laatste en leukste festivalnieuws. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig! Ben je gepassioneerd door muziek, spring je van de ene festivalweide naar de andere en volg je doorheen het jaar het festivalnieuws op de voet? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken om ons 99Festivals-team te versterken!

Zo kan je ervoor kiezen om onze nieuwsredactie te versterken. Aangezien de meeste aankondigingen in de loop van de dag gebeuren – tijdens de kantooruren – is het belangrijk dat je voornamelijk overdag beschikbaar bent.

Je volgt het festivalnieuws op de voet, hanteert een aantrekkelijke schrijfstijl, weet wanneer je ‘word’ of ‘wordt’ moet gebruiken en publiceert sneller een line-up aankondiging dan Herman Schueremans op vrijdagnamiddag. Weten wie Herman Schueremans is, is al een pluspunt!

Is artikels schrijven niet echt jouw ding en ben je meer een sociaal dier? Wel, ook voor jou hebben we een plekje! Je krijgt de mogelijkheid om je creativiteit los te laten op onze sociale kanalen en deze verder uit te bouwen.

99Festivals werkt uitsluitend met vrijwilligers, dus geld zal je er niet mee verdienen. Wat we je wel kunnen bieden, is relevante ervaring op een platform waar je artikels door duizenden muziekliefhebbers worden gelezen en een boeiende festivalzomer als verslaggever van 99Festivals. Bovendien is een functie bij 99Festivals makkelijk te combineren met je studie of job. Motivatie en liefde voor muziek staan centraal en zoals overal geldt ook hier: goede afspraken maken goede vrienden.

Ben je gebeten door de festivalmicrobe en heb je al zin om aan de slag te gaan? Dan ben jij de ideale persoon voor ons! Mail je motivatie naar info@99festivals.com. Stel jezelf even voor, vertel ons over je favoriete artiesten en festivals en waarom jij ons 99Festivals-team wil versterken. Wie weet breng jij deze zomer al verslag uit over je favoriete festivals!