fbpx

Werchter Boutique afgelast, Rihanna naar Pukkelpop

Rihanna WBHet zit niet mee voor Werchter Boutique. Na 2 opeenvolgende jaren zonder editie is ook de derde keer geen goede keer. De federale politie, die maximale inzet in Brussel dient te garanderen op de Nationale Feestdag, heeft de organisatie verzocht het festival naar een andere datum te verplaatsen. Een andere datum voor Werchter, binnen het drukke schema van de Anti World Tour, bleek echter niet mogelijk. Werchter Boutique met Rihanna, The Weeknd en Big Sean gaat dus niet door en tickets worden terugbetaald.

Het verhaal is daarmee echter niet verteld! De Europese tour krijgt wél een nieuwe stopplaats en zal afgesloten worden op donderdag 18 augustus in Pukkelpop. Special guest Big Sean laat weten er zeker ook bij te zijn. Fans die een ticket hadden, krijgen toegang tot een exclusieve presale van Pukkelpoptickets. Zij kunnen zich dus voor de start van de algemene ticketverkoop van een dagkaartje voor Rihanna op Pukkelpop verzekeren.

De 31e editie van Pukkelpop gaat door op de Pukkelpopweide te Kiewit, ten noorden van Hasselt op 17, 18, 19 en 20 augustusMeer nieuwe namen worden in de loop van maart aangekondigd. Concrete informatie over de start van de ticketverkoop volgt binnenkort.

Ripu