fbpx

Wat brengt Pukkelpop 2014?

De organisatie van Pukkelpop 2014 heeft tot op heden nog geen enkele naam vrijgegeven. Ondertussen steken er dagelijks wel hier en daar enkele geruchten de kop op. Daartussen zitten enkele serieuze kandidaten, terwijl andere namen dan weer ‘onhaalbaar’ lijken. Maar wie maakt nu het meeste kans om in augustus af te zakken naar Kiewit?

QOTSAQueens Of The Stone Age, Blink 182 en The National behoren tot de groep van grote kanshebbers. De bands verkiezen een Europese tournee boven een Amerikaanse en spelen in augustus in de buurt van België en Nederland.

Welke andere artiesten kunnen ook tijd vrijmaken om even af te zakken naar Pukkelpop? Skrillex, Placebo, Bastille, Klaxons, Laidback Luke, Calvin Harris, Röyksopp & Robyn en James Holden zijn zeker enkele mogelijkheden die beschikbaar zijn.

Macklemore FM4 Frequency Festival 2018Of Outkast al dan niet België aandoet blijft ongeweten, maar we blijven hopen om André 3000 en Big Boi eens live in actie te zien.

Nog enkele namen die we ook niet mogen vergeten: Macklemore & Ryan Lewis, Jimmy Eat World, Fink, Frank Turner en Disclosure. Allemaal touren zij tijdens de zomer in Europa, maar het is vooral afwachten welke artiesten kiezen voor Rock Werchter en/of Pukkelpop.

Pukkelpop 2014 vindt plaats in Kiewit van 13 tot en met 16 augustus. Tickets zijn vanaf 19 maart verkrijgbaar via de website van het festival.