fbpx

Verken nu al Suikerrock 2022

Verken nu al Suikerrock 2022Nog enkele dagen en dan openen de festivalpoorten van Suikerrock 2022! Vanaf dit jaar heeft het stadsfestival een nieuwe locatie. Het zoetste festival van het land wordt nog zoeter en verhuist naar Het Bietenplein aan de achterzijde van de Tiense suikerfabriek.

Het nieuwe terrein heeft een oppervlakte van vijfmaal de Grote Markt van Tienen. Zo zal er ook plek zijn voor attracties zoals een reuzenrad van maar liefst 32m. Ideaal om te genieten van het uitzicht op de fabriek en de stad Tienen.

Het nieuwe terrein zal bestaan uit twee zones: De Mainstage zone en de Chill & Party Zone. De Mainstage zone is natuurlijk de plek met het hoofdpodium. De Chill & Party Zone zal een uitgebreide foodcorner, DJ Stage en Acoustic Stage bevatten.

SuikerrockDaar moeten natuurlijk artiesten optreden! Zo zullen Ise, Gos Rosling, Isaac Roux, Jack Vamp & The Castle of Creep, Lorana, Waan, Emiline, Yves Paquet, Grenslander, IJsbrand, Kaat Van Stralen en The Orpheus op de planken van de Acoustic Stage staan. Achter de draaitafels van de DJ Stage vinden we Beatro, Exception, Nadjet Zeghdani, Nnrmnlg, Sosu, Maxus, Obi Pittomvils en Wonbeat & Purpose terug.

Blikvangers voor komende editie van Suikerrock zijn The Chemical BrothersThe Sisters of Mercy, White Lies, TherapyZucchero, Tom Jones en Zwangere Guy. Je kan ook volledige timetable hieronder ontdekken.

Suikerrock 2022 vindt plaats van 28 tot en met 31 juli op het Bietenplein aan de Tiense Suikerraffinaderij in Tienen. Tickets voor Suikerrock zijn beschikbaar via de website, waar een combiticket €169 kost en dagtickets variëren tussen 49 en 55 euro. Voor hapjes en drankjes kan je geen bonnetjes aankopen maar verloopt alles via de betaalapp Bonsai.

Verken nu al Suikerrock 2022
Verken nu al Suikerrock 2022
Timetable Suikerrock 2022
Timetable Suikerrock 2022