fbpx

Verken nu al Pukkelpop 2015

Volgende week is het zover, dan vieren we eindelijk de 30ste verjaardag van Pukkelpop. Om goed voorbereid te zijn presenteren we nu al de kaart van zowel de camping als het festivalterrein. Het eerste wat natuurlijk opvalt is het nieuwe Food Wood en Baraque Futur. De tradionele Petit Bazar is natuurlijk ook aanwezig. Opvallend is dat de onderdelen van Salon Fou verspreid zijn op het terrein. Verder merken we op dat Camping C verdwenen is, maar daar krijg je wel een Fun & Play Zone voor terug met volleybal, badminton, voetbal, kubb, bossabal, fitness en yoga!

De organisatie deelt ook mee dat de tickets voor donderdag uitverkocht zijn. De zaterdagtickets waren al een tijdje uitverkocht en ook de combitickets zijn niet meer beschikbaar. Tickets voor vrijdag zijn wel nog beschikbaar. Nog op zoek naar een ticket? Of verkoop je het jouwe? Maak dan gebruik van het nieuwe omruilsysteem.

Pukkelpop 2015 gaat volgende week door van 20 tot 22 augustus op de Pukkelpopweide te Kiewit, ten noorden van Hasselt. Tickets zijn beschikbaar via de website.  Een combiticket was dit jaar 199€. Dagtickets dan weer 95€.

image image