fbpx

Vaarwel Rimpelrock! Welkom Summer Swing Hasselt

Summer Swing LineOp zaterdag 9 augustus vindt op de Pukkelpopweide van Kiewit de eerste editie plaats van Summer Swing Hasselt. Dat wil dus ook zeggen dat Rimpelrock niet terug komt in 2014 en vervangen wordt door Summer Swing Hasselt. De muzikale invulling gaat van kindermuziek tot teenpop en van schlager tot rock.

Het festival speelt zich af op drie verschillende podia: Ambiance Podium, Pop Stage en Family Stage. Summer Swing Hasselt wordt een festival voor festivalgangers van 3 tot 103 jaar. Belangrijk is dat de toegangsprijs gevoelig daalt ten opzichte van Rimpelrock vorig jaar.

Pop Stage: Level 42, The Broken Circle Bluegrass Band, Ozark Henry, Lady Linn, Zornik, Flip Kowlier en De Held.

Family Stage: K3, Urbanus & De Fanfaar, De Bende met Mega Mindy, De Ketnetband met Fabian, Bandits, Ian Thomas, Slongs Dievanongs, Jukebox For Kids en 5th Avenue.

Ambiance Podium: Will Tura, De Romeo’s & Willy Somers, Bart Kaell, Laura Lynn, Luc Steeno, Robby Longo en Joe Hardy.

Tickets zijn vanaf maandag 12 mei online te koop voor €28. Kinderen vanaf 3 tot en met 12 jaar betalen €18 en kinderen jonger dan 3 mogen gratis binnen. Summer Swing Hasselt is op zaterdag 9 augustus vanaf 10.30 op het Pukkelpopterrein in Hasselt, Kiewit.