fbpx

Timetable online voor Dynamo Metalfest 2023

Dynamo MetalfestOrganisator Loud Noise kan weer aftellen naar het volgende metalfestijn. Komende maand kan je terecht op Dynamo Metalfest 2023 en voor deze editie is nu ook de timetable bekend. Die kan je hieronder ontdekken of download de app, zodat je alle informatie bij de hand hebt. Kiezen is verliezen, maar omdat de podia niet overlappen is het op Dynamo Metalfest vooral winnen.

Dynamo MetalfestNog meer goed nieuws is dat er dit jaar weer een camping beschikbaar is. Omdat je in een prachtig natuurgebied ligt, kan je er alleen terecht met kant-en-klare tenten die Festitent voorziet. Mensen met een camper kunnen er gelukkig wel terecht met eigen voertuig. De organisatie wist eerder al mooie namen te strikken zoals In Flames, Gloryhammer, Biohazard, Megadeth, Trivium, Killswitch Engage, Sepultura en veel meer.

Verder hebben we nog enkele tips voor wie zich wil wagen aan stagediven of crowdsurfen!

Dynamo Metalfest 2023 vindt plaats op zaterdag 19 en zondag 20 augustus in het IJssportcentrum van Eindhoven. De early bird weekendtickets voor Dynamo Metalfest 2023 aan amper 69 euro zijn helaas al uitverkocht. De reguliere ticketverkoop is beschikbaar via het Nederlandse Ticketmaster. Daar betaal je 89 euro voor een weekendticket of 139 euro als je VIP wil gaan. Er zijn ook dagtickets beschikbaar aan 59 euro of 89 euro als VIP. Alle campingopties kan je bekijken en bestellen via Festitent.

Dynamo Metalfest tickets

Timetable Dynamo Metalfest 2023 Zaterdag
Timetable Dynamo Metalfest 2023 Zaterdag
Timetable Dynamo Metalfest 2023 Zondag
Timetable Dynamo Metalfest 2023 Zondag