fbpx

Timetable FortaRock 2015 online

FortaRockNog maar een maand tot het gitaargeweld losbreekt in Nijmegen op FortaRock 2015. Een ideaal moment om de timetable op het grote publiek los te laten. Helaas is er ook minder goed nieuws want het optreden van King 810 kan wegens logistieke redenen niet doorgaan. Maar de organisatie heeft een vervanger gevonden met het Limburgse Carach Angren.

De rest van de affiche is nog steeds hetzelfde gebleven met Slipknot, Lamb Of God, Epica, Venom, Hatebreed, Papa Roach, Parkway Drive, Godsmack, Converge, Exodus, Clutch, Red Fang, Dying Fetus, Flotsam & Jetsam, Sylosis, Leprous en Enforcer.

De 7de editie van FortaRock vindt plaats op zaterdag 6 juni in het Goffertpark van Nijmegen. Eerder werden de ticketprijzen verlaagd, een mooi gebaar naar de fans toe. Kaarten kosten nog maar 51,5€ inclusief servicekosten en zijn beschikbaar via de website van Ticketmaster. Per 5 tickets die je besteld, moet je er maar 4 betalen. En ook dat is verlaagd van 290€ naar 206€ inclusief servicekosten via de ‘vriendendeal-formule’. FortaRock In The City kost dan weer 5€ extra, ga je niet naar Fortarock dan zal je helaas 15€ moeten neerleggen. Deze tickets zijn alleen te verkrijgen via de website van Doornroosje.

Timetable FortaRock 2015 online

Timetable FortaRock 2015