fbpx

Studio Brussel geeft 1.000 gratis festivaltickets weg

Studio Brussel geeft 1.000 gratis festivaltickets wegDe festivalzomer staat voor de deur en we hebben wat in te halen van de voorbije jaren. Studio Brussel denkt net hetzelfde en geeft maar liefst 1.000 gratis festivaltickets weg voor verschillende Belgische festivals! Er is zelfs 1 ticket voor alle festivals!

Het enige wat jij moet doen is heel de dag luisteren naar Studio Brussel op vrijdag 6 mei vanaf 6u en meespelen in de app! Festivals die al gratis toegankelijk zijn, kan je hier terugvinden.

Hoe kan ik gratis festivaltickets winnen?

Op vrijdag 6 mei worden tussen 6u en 19u 1.000 gratis festivaltickets weggegeven. Dat gebeurt per muzieknummer dat in die tijdspanne op Studio Brussel gedraaid wordt. De presentatoren kondigen bij de start van het nummer telkens aan om welke artiest het gaat en op welk festival die te horen zal zijn. Voor dat festival kan de luisteraar één duo-dagticket winnen.

Om kans te maken op een ticket, moet de luisteraar op het aangekondigd moment “YES” sturen via de Studio Brussel-app. Een medewerker van Studio Brussel belt willekeurig deelnemers op. Als een deelnemer opneemt, moet die een vraag beantwoorden. Als die vraag juist beantwoord wordt, wint de deelnemer een ticket voor het desbetreffende festival.

https://www.instagram.com/p/CdC206Jv9ef/