fbpx

Slam Dunk 2023 presenteert eerste namen

Slam Dunk 2023 presenteert eerste namen met The OffspringLiefhebbers van het hardere gitaarwerk letten maar goed op, want Slam Dunk 2023 heeft de eerste namen bekend gemaakt. Het dubbelfestival mag volgend jaar The Offspring en Enter Shikari ontvangen als headliners.

The Academy Is en Kids In Glass Houses spelen dan weer een exclusieve reünie show op beide festivaldagen.

Slam Dunk 2023 presenteert eerste namen met Billy TalentEr zijn nog meer scheurende gitaren te bewonderen met de komst van Billy Talent, Four Year Strong, Trash Boat, Bowling For Soup, Less Than Jake, Zebrahead, Creeper, Holding Absence, Malevolence, Fit For A King, Seeyouspacecowboy, Real Friends, Grayscale, NoahFinnce, Destroy Boys, Maggie Lindemann en Charlotte Sands. Allemaal zeer mooie namen voor de Jupiler Stage van Graspop of Brakrock.

Slam Dunk 2023 vindt plaats met een South-editie op zaterdag 27 mei in Hatfield en een North-editie op zondag 28 mei in Leeds en een. Tickets voor Slam Dunk 2023 zijn meteen beschikbaar via de website en kosten 97.90 Britse pond per stuk. Wie er snel bij is kan nog een Early Bird scoren aan 86.90 Britse Pond. Er zijn ook VIP tickets te koop vanaf 139 Britse pond en voor de diehards zijn er ook weekendtickets beschikbaar.

Slam Dunk 2023 eerste namen
Slam Dunk 2023 eerste namen

https://www.instagram.com/tv/Ch4H1a2D79W