fbpx

Rocking Thals 4 Live 2023 presenteert affiche en timetable

A Goat As Our Shepherd @ AsgardDe generositeit van onze kleine festivals kan niet op, want ook de organisatie van Rocking Thals 2023 zet zich vrijwillig en belangloos in voor het goede doel. Rocking Thals 4 Live organiseert een muziekfestival op zaterdag en een comedydag op zondag voor het Olivia Fund te Herentals. Zij hebben als missie om overlevingskansen voor kinderen met kanker te verbeteren.

Hiervoor haalt de organisatie op zaterdag de zware gitaren boven van A Goat As Our Shepherd, Hope Erodes, October Changes, Poseydon, Promise Down, Shots Fired, Sin Savage, Symfata, Unite Against Society en enkele coverbands om de festiviteiten af te sluiten. Zondag kan je dan weer voor het goede doel lachen op The ComedyFest.

Rocking Thals 4 Live 2023 vindt plaats op zaterdag 7 en zondag 8 oktober in Jeugdcentrum 2200 en Zaal ’t Hof te Herentals. Tickets zijn beschikbaar via de website waar tickets voor The HeavyMusicFest op zaterdag 18 euro kosten en een plekje voor The ComedyFest op zondag 10 euro kost. Je kan ook al drankbonnetjes aanschaffen voor beide dagen vanaf 13 euro voor 10 stuks.

Rocking Thals 4 Live 2023
Rocking Thals 4 Live 2023
Rocking Thals 4 Live 2023 timetable
Rocking Thals 4 Live 2023 timetable