fbpx

Rock Zottegem 2015 presenteert DJ Village

Rock Zottegem presenteert dit jaar opnieuw heel wat muzikaal lekkers en dat met het DJ Village. Voor de organisatie was het een bewuste keuze om naast een sterke rockaffiche ook een reeks top DJ’s te strikken. Het festival wordt genieten voor zowel rock- als voor danceliefhebbers.

8204Op vrijdag 10 juli mag Wolfpack de eerste festivaldag afsluiten op de Crazy Main. Het duo maakt al enkele jaren het mooie weer op Tomorrowland en staat voor het eerst op Rock Zottegem. In het DJ Village sluit Mark With A K de dag af voor Murdock, Smos, Funk D en Ginger.

Op zaterdag 11 juli maakt de Amerikaanse excentriekeling Green Velvet het feestje op de Crazy Main compleet. In het DJ Village kunnen festivalliefhebbers al hun energie kwijt met MegaMen, Laston & Geo, Kid Creme, Lennert Wolfs en Deejay Diskobox. Studio Brussel legende Dirk Stoops mag dan het DJ Village afsluiten.

Voor de rockliefhebbers staan natuurlijk Placebo, OMD, Toto, The Mirror TrapThe Scabs, Ed Kowalczyk, Novastar, Saxon, Jett Rebel en Fiddler’s Green op het festival. Ook Yellow Claw en Arsenal zijn aanwezig.

Rock Zottegem gaat dit jaar door op vrijdag 10 en zaterdag 11 juli 2015. Tickets zijn beschikbaar via de website van het festival. Een dagticket voor vrijdag kost €45 en een dagticket voor zaterdag kost €50. Voor een combiticket tel je €85 neer. De Ticketverkoop loopt uitzonderlijk goed dus haast je snel als je bovenstaande bands aan het werk wil zien.