fbpx

Rock voor Specials 2022 presenteert affiche voor 25e verjaardag

Rock voor Specials 2022 presenteert affiche voor 25e verjaardagIn een ideale wereld zou een festival als Rock voor Specials 2022 overbodig zijn, want ook personen met een verstandelijke beperking blijken oprecht geïnteresseerd in kwalitatieve muziek. Ondanks veel Belgische festivals hun best doen om het bezoek van specials en hun begeleiders aangenamer te maken, blijkt voor velen de stap naar een ‘gewoon’ festival nog te groot.

Op dit festival krijgt het publiek een echte festivalervaring met professionele PA, festivalcatering, randanimatie en zelfs een camping. Natuurlijk aangepast aan hun specifieke noden, maar het allerbelangrijkste zijn de namen op de affiche. Voor de 25e verjaardag van het festival heeft de organisatie een mooie affiche samengesteld.

Rock voor Specials StageOp woensdag noteren we de komst van Kingda Ka, Mise En Scene, Ibe, Compact Disk Dummies, Het Zesde Metaal, Bart Peeters en Regi. Een dag later staan De Voortmannen, Ruby Grace, Fleddy Melculy, Equal Idiots, De Kreuners, Flip Kowlier, Coely en Clouseau op het podium.

Rock voor Specials 2022 vindt plaats op Doornzele Dries in Evergem op woensdag 29 en donderdag 30 juni. Tickets zijn bewust democratisch en kunnen enkel gekocht worden via de website door de voorzieningen of door personen met een verstandelijke beperking. Zo kunnen zij ook genieten van een hedendaags festival in ideale omstandigheden.

Rock voor Specials 2022
Rock voor Specials 2022