fbpx

Rock Olmen 2023 presenteert affiche

Rock Olmen 2023 presenteert afficheRock Olmen 2023 gaat weer voor 2 volwaardige festivaldagen om de schade van de voorbije jaren in te halen. De organisatie maakte ook de volledige affiche bekend voor komende zomer en trekt weer volop de kaart voor talent van eigen bodem. Wie gecharmeerd is door onderstaande affiche kan Rock Olmen terugvinden tussen de eeuwige jachtvelden van Groezrock en de heilige festivalweide van Graspop.

Rock Olmen 2023 presenteert affiche met Black Box RevelationOp vrijdag noteren we de komst van Noordkaap, Whispering Sons, Gallus, Peuk, Jeroen Delodder, Hideous, Mayorga, Jakomo, Captain Kaiser en Bloodflowers. Een dag later staan Black Box Revelation, High Hi, Sons, Ila, Doodseskader, Crooked Steps, Jack Vamp & The Castle of Creep, Ronker, Oproer, Superstyling, Breakfast at Midnight en Stellarbone op het festival.

Rock Olmen 2023 vindt plaats op vrijdag 21 en zaterdag 22 juli op de Stotert aan het kerkplein van Olmen te Balen. Tickets zijn meteen beschikbaar via de website waar een combiticket amper 45 euro kost. Dagtickets heb je al voor 29 euro en een plekje op de camping is volledig gratis!

Rock Olmen 2023 presenteert affiche
Rock Olmen 2023 presenteert affiche