fbpx

Rock Herk lost eerste namen

Na de succesvolle crowdfunding-campagne ‘We Are Rock Herk‘ komt het festival nu ook met haar eerste namen op de proppen. Dat is bijzonder goed nieuws voor het oudste alternatieve muziekfestival van Vlaanderen, dat op deze manier eindelijk van start gaat met de bekendmaking van (een deel van) de affiche van deze nieuwe editie. Afgelopen maanden was er onzekerheid over het verder bestaan van het festival, maar de nodige 50.000 werd dan toch tijdig ingezameld dankzij het uniek crowdfunding-project.

12753988183_85710fec68_bOp de Main Stage pakken ze uit met The Sore Losers, Condor Gruppe en Archie Bronson Outfit. Het hardere werk vindt naar goede gewoonte een thuis op de Club met drie bands uit het Verenigd Koninkrijk. Bastions, Brutality Will Prevail en Heights. Verder op het festival hebben we Miss Kittin en Murdock + Doctrine. Ook lokaal talent is er aanwezig en daar hebben we Six Hands, Double Veterans, Brutus en Moments voor.

Rock Herk vindt plaats op 18 en 19 juli 2014 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof in Herk-de-Stad. De ticketverkoop start pas binnen enkele weken.