fbpx

Pukkelpop 2024 opent wishlist

Pukkelpop 2024 opent wishlistSinterklaas is nog maar net vertrokken of Pukkelpoppers kunnen al een ander wenslijstje invullen. Zo vraagt de organisatie drie artiesten die jij wil zien op Pukkelpop 2024. De eerste 5.000 die hun wishlist invullen krijgen naar jaarlijkse traditie een exclusieve Pukkelpop 2024 sticker. Wie dit jaar braaf was en zijn wishlist deelt met #PKPWISHLIST via sociale media, maakt zelfs kans op gratis tickets voor Pukkelpop 2024 of een exclusieve Backstage Tour.

Vul hier je Pukkelpop 2024 wishlist in!

Pukkelpop 2024 zal plaatsvinden op zijn vertrouwde Pukkelpopweide in Kiewit van donderdag 15 tot en met zondag 18 augustus. De eerste namen en ticketinformatie volgt in het voorjaar van 2024.

Pukkelpop 2024 opent wishlist
Pukkelpop 2024 opent wishlist

De prijstrekking vindt wekelijks plaats via de website van Pukkelpop en officiële Instagram pagina van Pukkelpop van 13-12-2023 tot en met 10-01-2024 middernacht. Een deelnemer kan slechts eenmaal winnen. Per postadres kan slechts één persoon winnen. Elke deelnemer moet op moment van deelname minstens 13 jaar of ouder zijn en een Pukkelpop 2024 wishlist naar keuze inzenden via de website en delen via Facebook, Twitter of Instagram. Er wordt één winnaar per prijs geloot en gedurende 4 weken is er elke week een winnaar. Zodra de winnaar is bepaald, zal de organisatie van Pukkelpop deze persoon op de hoogte stellen via een persoonlijke e-mail.

Deelnemers van de Pukkelpop 2024 wishlist maken kans op een exclusieve Pukkelpop 2024 sticker, of een dagticket voor Pukkelpop 2024 met vrije campingkeuze tussen Camping Chill en Relax of een exclusieve rondleiding achter de schermen van Pukkelpop 2024 (Backstage Tour). De winnaar van de Backstage Tour heeft de mogelijkheid om te kiezen of de rondleiding een week voor aanvang van het festival plaatsvindt. In dat geval is de aankoop van een ticket niet vereist. Als de Pukkelpop 2024 wishlist winnaar de Backstage Tour tijdens het festival wil ervaren, moet deze tijdig en voor het festival is uitverkocht zelf een festivalticket aanschaffen. Als de winnaar geen ticket wenst te kopen maar toch de Backstage Tour wil ervaren moet deze de rondleiding kiezen die een week voor aanvang van het festival plaatsvindt op het festivalterrein in Kiewit.