fbpx

Pukkelpop 2021 pauzeert opbouw en ticketverkoop

In deze tijden een festival organiseren vereist veel inspanningen en moed van een festivalorganisatie. Omdat het laatste overlegcomité rond de coronacrisis veel onduidelijkheden voor de toekomst vertoonde, heeft Pukkelpop besloten om de opbouw van het festival, inclusief ticketverkoop, te pauzeren.

Voorlopig staan Stormzy, Paul Kalkbrenner, The Hives, Anne-Marie, Liam Gallagher, Netsky, Balthazar, Editors, Marshmello, 2ManyDJs, Bazart en veel meer op de affiche.

De onverwachte wijzigingen, aangekondigd na het overlegcomité van afgelopen maandag, hebben grote gevolgen voor de verdere organisatie van Pukkelpop. De festivalorganisatie vraagt de federale overheid nu dringend om opheldering. In afwachting hiervan worden de werkzaamheden op het terrein voorlopig opgeschort. Pukkelpop vertrouwt erop dat op korte termijn deze duidelijkheid zal verschaft worden.

Pukkelpop 2021 vindt plaats op de Pukkelpopweide in Kiewit van donderdag 19 tot en met zondag 22 augustus. Tickets waren nog beperkt verkrijgbaar via de website van het festival. Dagtickets kosten €105 en een combiticket betaal je €215.

Pukkelpop 2021 pauzeert opbouw en ticketverkoop