fbpx

Pukkelpop 2016 pakt uit met enkele nieuwe namen

Pukkelpop fleurt onze grijze vrijdag op met een lading nieuwe namen. Er zal hevig gedanst worden komende zomer op muziek van Snake, Craze, Dusky, Hucci, The Jillionaire, Just Blaze, Troyboi en Snakehips.

Pukkelpop 2016 pakt uit met enkele nieuwe namenNaar jaarlijkse gewoonte zijn er ook heel wat Belgische namen op de affiche: Amongster, Charlotte De Witte, Coely, Compact Disk Dummies, Tsar B, Warhaus, Warhola en Woodie Smalls zakken in augustus af naar de feestweide van Kiewit.

En daar blijft het niet bij! Ook de Amerikaanse poppunkers van Good Charlotte zakken af, samen met Catfish & The Bottlemen, Glass Animals, Josef Salvat, NAO, Ry X en Swindle. Helaas liet Wakrat weten dat ze hun geplande Europese tournee moeten annuleren en dus ook hun passage op Pukkelpop.

In de eerste grote lading zaten namen als LCD Soundsystem, Chemical Brothers, Noel Gallagher, Oscar & The Wolf, Chase & Status, Soulwax, Die Antwoord, Eagles Of Death Metal, Martin Solveig, M83 en veel veel meer. Ook Rihanna zal Werchter Boutique ruilen voor een plek bovenaan op de affiche.

De 31e editie van Pukkelpop gaat door op 17, 18, 19 en 20 augustus in Kiewit. Tickets zijn te koop via de website van het festival. Een combiticket kost €199, dagtickets gaan de deur uit tegen €99.

Pukkelpop 2016 pakt uit met enkele nieuwe namen
Pukkelpop 2016 pakt uit met enkele nieuwe namen