fbpx

Programma hoofdpodium Suikerrock 2016 compleet

line-up_vrijdagMet de laatste 2 toevoegingen is de line-up voor het hoofdpodium van Suikerrock 2016 compleet. Op vrijdag heeft de gitaar de bovenhand want dan staan Deep Purple, Zornik, The Sore Losers en The Kids op de Tiense planken.

Zaterdag is het dan de beurt aan dEUS, Balthazar en Tourist LeMC. Maar zij worden eerst voorafgegaan aan een flinke portie girl power van Alice On The Roof, Billie en Noémie Wolfs.

billie-noemie-1Op de traditionele familiedag kan jong en oud de 30ste verjaardag van Suikerrock meevieren met Marco Borsato, The Corrs, Stan Van Samang, Emma Bale, Bandits, Prinsessia en De Bende & Mega Mindy.

Ook David Gilmour, de stem en gitaar van Pink Floyd, zakt af naar Tienen. Hij zal er op woensdag 27 juli en donderdag 28 juli zijn ‘Rattle That Lock World Tour‘ neerzetten.

Suikerrock 2016 gaat door op en rond de Grote Markt van Tienen van 29 juli tot en met 31 juli. Tickets zijn beschikbaar via Ticketmaster. Een dagticket voor vrijdag 29 juni of zaterdag 30 juni kost €45 en een combiticket betaal je zo’n €95.

charcoal