fbpx

Programma Boomtown 2022 compleet

De Gentse Feesten zijn weer helemaal terug en wie denkt aan de Gentse Feesten, denkt ook Boomtown. Het programma voor de zomer van 2022 is compleet met het toevoegen van Stavroz, Violet, Lola Haro, Kuba 97, Asa Moto, Aili en Lander & Adriaan.

Programma Boomtown 2022 compleetDe concerten in de Gentse Opera gaan dit jaar door onder de inkomhal waar Vloedgolf, GNT, HS71, Oorworm, Grid en JonGeduld het programma verzorgen.

Een ontdekkingsplaats waar Porcelain ID, Pom, Wies, Circular Square, Leese, Zero Crossing Point, Collab Coalition, Bobbi Lu, Vlerk, Scarificator, Divided, Meltheads, Amazumi, Tabot, San Andreas, Monomono, Niels Orens en Jennifur op de affiche staan.

Eerder wist de organisatie al mooie namen te strikken zoals Acid Arab, Borokov Borokov, Boring, Joan As Police Woman, Rhea, Ila, Kids With Buns, Kokoko! en Salut C’est Cool.

Boowtown 2022 vindt plaats tijdens de Gentse Feesten van vrijdag 15 tot en met woensdag 20 juli op de Gentse Kouter of in de Handelsbeurs en Opera. Het grootste deel van het festival is gratis toegankelijk, maar voor concerten in de Handelsbeurs dien je tickets aan te kopen via de website.