fbpx

Praga Khan en The Scabs op Weerdse Bierfeesten 2015

AFFICHE WBF kopieVoor de 32e keer al vinden tijdens het eerste weekend van mei de Weerdse Bierfeesten plaats.En dit tweedaags muziek- en bierfestival heeft haar affiche voor 2015 voorgesteld.

Tijdens de Biernacht op vrijdag 1 mei zorgt onder andere Les Truttes voor de ambiance, samen met The Pixels en DJ Harry. Zaterdag 2 mei is naar goede gewoonte de festivaldag van de Weerdse Bierfeesten. Vol verwachting kijken we uit naar de verrijzenis van twee legendarische groepen op de Palm Live Stage: The Scabs en Praga Khan. Daarnaast wordt ook het aanstormende talent niet vergeten. Zo komen de heren van Willow hun nieuw album voorstellen en spelen Raving George, de leading Lady van de Belgische techno, en Lester Williams op de Outdoor DJ Stage. Verder staan ook nog Soldier’s Heart, Exit 11 en MVMNT op het programma.

De Weerdse Bierfeesten 2015 vinden plaats aan de Weerdse Visvijver in Weerde aan de E19 ten zuiden van Mechelen. Vrijdag 1 mei betaal je €7 vanaf 20u. Tickets voor zaterdag 2 mei kosten slechts €12 in voorverkoop. Aan de kassa betaal je €15, een kleine prijs voor een mooie affiche. Alle info vind je terug op www.weerdsebierfeesten.be, op facebook en twitter.