fbpx

Podiumindeling en nieuwe namen voor Pukkelpop 2015

Podiumindeling en nieuwe namen voor Pukkelpop 2015Binnen een goede maand opent Pukkelpop 2015 de deuren en dus was het hoog tijd om ons de podiumindeling en nog enkele nieuwe namen voor te schotelen. Nieuw op de affiche zijn Young Thug, Bry, Feder, Caïro Liberation Front, Red D ft Lady Linn, Gangthelabel en Mon-O-Phone.

De affiche heeft ondertussen al enkele ladingen met namen gekregen. De eerste 119 namen, die in maart al op de affiche werden geplaatst, bevatten Linkin Park, Netsky, Bastille, Rudimental, Major Lazer en The Offspring. In april kwamen er 25 namen bij waaronder Paolo Nutini, Evil Superstars en The Gaslight Anthem. In de derde lichting  vonden we dan weer Shameboy, Tyler The Creator en Ride terug. Op woensdag mag Radio Soulwax het feest al opstarten.

Pukkelpop 2015 vindt een weekje later dan voorzien plaats van 20 tot 22 augustus op de Pukkelpopweide te Kiewit, ten noorden van Hasselt. Het is ook een traditie dat Pukkelpop een pak namen namen deelt met Lowlands. Tickets zijn beschikbaar via de website. Voor een combiticket betaal je dit jaar 199€Hou van je ticket en deel je tickets niet via social media.

Woensdag 19/8

Donderdag 20/8

Vrijdag 21/8

Zaterdag 22/8