fbpx

Podiumindeling en groter festivalterrein Pukkelpop 2016

Podiumindeling en groter festivalterrein Pukkelpop 2016De komende editie van Pukkelpop 2016 begint vorm te krijgen. Zo gooit de organisatie meteen de podiumindeling online en toont ons de vernieuwde festivalweide.

Meteen merken we op dat niet enkele podia van plaats wisselen, maar ook dat het terrein net iets groter wordt tegenover vroeger. Met de toevoeging van Lift en Booth komt de teller van het aantal podia op 10 te staan.

Ook Petit Bazar, Salon Fou en Baraque Futur zijn opnieuw van de partij. Foodies kunnen terecht Food Wood of schuiven de benen onder tafel in het gloednieuwe pop-up restaurant Cookpit.

In de eerste grote lading zaten namen als LCD Soundsystem, Chemical Brothers, Noel Gallagher, Chase & Status, Soulwax, Die Antwoord, Eagles Of Death Metal, Martin Solveig, M83 en veel veel meer. Ook Rihanna zal Werchter Boutique ruilen voor een plek bovenaan de pukkelpop-affiche. Van zodra de affiche compleet is, belooft de organisatie ook de timetables.

De 31e editie van Pukkelpop gaat door op 17, 18, 19 en 20 augustus in Kiewit. Tickets zijn te koop via de website van het festival. Een combiticket kost €199, dagtickets gaan de deur uit tegen €99.

Donderdag 18 augustus

Donderdag Podiumindeling Pukkelpop 2016

Vrijdag 19 augustus

Vrijdag Podiumindeling Pukkelpop 2016

Zaterdag 20 augustus

Zaterdag Podiumindeling Pukkelpop 2016