fbpx

Picking Bones 2022 presenteert affiche

Wil je terug naar de roots van een festival? Dan moet je op Picking Bones 2022 zijn! Zoals in de goede oude dagen, plant het festival zich op een kleine eenvoudige festivalweide buiten het dorpscentrum waar goede rockmuziek centraal staat.

Picking Bones 2022Inmiddels is de affiche voor het festival compleet en weet de organisatie op vrijdag The Picturebooks, Possessed By Paul James, Your Highness, Loud Love en Uncle Wormwood naar het pittoreske Linter te halen.

Een dag later ontplooit Picking Bones helemaal en zakken The Urban Voodoo Machine, The Pine Box Boys, Dead Bronco, Catl. Wallaroos, Jesco, Prince Beastly, Braca, The Wedding Funeral, Evil Daltons, Pinebox Serenade, White Trash Dating Service en Phat Bass Mountain Boys af naar het festival.

Picking Bones 2022 vindt plaats aan het voetbalplein van Orsmaal te Linter op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni. Tickets zijn beschikbaar via de website waar een combiticket 53,62 euro kost. Er zijn ook dagtickets voor vrijdag aan 22,17 euro en zaterdag aan 32,65 euro. De camping, parking, camperplaatsen en douches zijn volledig gratis toegankelijk.