fbpx

Organisatoren Vestiville ondervraagd, onduidelijkheid over terugbetaling tickets

Organisatoren Vestiville ondervraagd, onduidelijkheid over terugbetaling ticketsWat een chaos was dat gisteren. Even bleek Vestiville plaats te vinden. Maar net voor de start van het festival trok burgemeester Bob Nijs van Lommel de stekker uit en annuleerde het hele weekend. Na overleg met brandweer en politie werd duidelijk dat de veiligheidsvoorschriften amper gevolgd werden.

Drie mensen van de Vestiville organisatie werden gisterenavond door de politie opgepakt. Ze worden verdacht van oplichting, witwassen, valsheid in geschrifte en misbruik van vertrouwen.

Eerder al had A$AP Rocky een boodschap de wereld ingestuurd dat hij zijn show in de beste omstandigheden wou brengen. Maar dat dit op Vestiville niet mogelijk was. Daarnaast wou hij ook zekerheid dat zijn fans in de meest veilige omstandigheden konden genieten. Maar ook dat kon niet meer gegarandeerd worden. De Amerikaan besloot zijn optreden te cancelen en een pak andere artiesten volgden zijn voorbeeld.

De organisatie liet wel weten dat het de tickets wil terugbetalen, al is er nog overleg met de partners. Festivalgangers kunnen volgens Test-Aankoop sowieso een schadevergoeding eisen.