fbpx

Onze 10 aanraders voor Best Kept Secret 2017

Het aftellen naar Best Kept Secret is nu helemaal begonnen. Radiohead, Arcade Fire, Run The Jewels, Soulwax en een bos vol foodtrucs staan te wachten op jou. Ook deze 10 artiesten hopen dat je hen eens komt bewonderen. Het zijn alvast onze 10 aanraders:

Vrijdag 16 juni

Sundara Karma (16:45 – ONE): Jonge Britrockers die meer in hun mars hebben dan enkel dat ene hitje Flame. We konden hen al aan het werk zien als support van Wolf Alice, Bastille en Alt-J, maar nu staan ze er alleen voor. Ideaal om je festivaldag te beginnen.

Hundred Waters (17:35 – THREE): Het Amerikaanse trio zakt af naar Best Kept Secret met een combinatie van folk, elektro en alt-rock. Ze mogen Alt-J en The xx tot hun fans rekenen, dus dan weet je wel dat het goed zit. Een aanrader!

Millionaire (19:35 – TWO): Tim Vanhamel is back! Met nieuw en oud materiaal onder de arm is hij klaar om te knallen op de festivalweides. Je zal rocken én trippen wanneer dit muzikaal genie zijn gitaar vastpakt.

Zaterdag 17 juni

Wildes (12:30 – THREE):Jouw favoriete wekker op een zaterdagochtend. Met haar sfeervolle muziek en kraakheldere stem schiet ze je meteen naar de zevende hemel. Voor de fans van London Grammar en Daughter.

Honeyblood (16:15 – FIVE): Fans van T-shirt Weather kunnen op dat tijdstip terecht bij Stage ONE, fans van een Schots lo-fi duo met rauwe gitaarsongs, die zakken best af naar FIVE. Wie weet, dé ontdekking van BKS17?

Thomas Dybdahl (17:05 – THREE): De Noorman zal met zijn breekbare songs voor wat rust zorgen op de festivalweide en, voor wie er nood aan heeft, ook voor een vleugje romantiek. Kortom, een vergelijking met Jeff Buckley is nooit veraf.

Thomas Azier (21:05 – TWO): Nog een Thomas… ditmaal een Nederlander die met zijn elektropop en synths elke song naar een hoger niveau tilt. Dé ideale opwarmer voor wie daarna naar Arcade Fire trekt.

Zondag 18 juni

Tall Heights (12:30 – THREE): Fraaie indie-folk, voor fans van Fleet Foxes, Bon Iver en Arcade Fire. Meer dan een akoestische gitaar, cello en elektronische drums heb je niet nodig voor een geweldige sound te creëren.

RY X (13:15 – TWO): Zoek je wat intiemere sferen op, dan ben je bij RY X aan het juiste adres. De Australiër bewijst elke keer opnieuw dat indiefolk, elektro en r&b perfect combineerbaar zijn. Wie erbij was op Pukkelpop 2016 kan dit beamen.

Fil Bo Riva (15:00 – THREE): Deze Ierse Italiaan, die in Berlijn woont, spiegelt zich maar al te graag aan Peter Doherty. Hij doet folk en soul mooi samensmelten… een nieuwe Hozier is in de maak.

Klaar? Plan nu snel je BKS-parcours via de timetables!

Best Kept Secret 2017 vindt plaats van 16 tot en met 18 juni op de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. De weekendtickets zijn uitverkocht, net als de dagtickets voor zaterdag en zondag.