fbpx

Oan De Voart 2023 presenteert affiche

Oan De Voart 2023 presenteert affiche met For I AmWie denkt aan gitaren en Dessel, die zegt meteen Graspop! Maar op een boogscheut van de heilige weide is er op het einde van de zomer nog een stevig rockfestival met Oan De Voart 2023. Zo heeft de organisatie de affiche voor komende editie bekend gemaakt en staan op vrijdag For I Am, Epitome, Echoes of a Dying World en Asvana in De Loods.

Een dag later bestijgen The Wolf Banes, Sekushi, Dino & The Chicks met Stef Kamil Carlens, Komisar, Red Stags, The Love, Steve, Julie, Joo Joo Eyeballs en enkele coverbands beide podia.

Oan De Voart 2023 vindt plaats aan de Goormansdijk in Dessel op vrijdag 29 en zaterdag 30 september. Tickets voor Oan De Voart 2023 zijn beschikbaar via de ticketwebsite van CC Toendra, waar een combiticket amper 25 euro kost. Een dagticket voor vrijdag heb je al aan 8 euro en zaterdag kost 20 euro. Voor kinderen onder de 13 jaar is er gratis toegang als ze gehoorbescherming dragen en begeleid worden door een volwassene. Helaas is er nog geen camping voorzien.

Affiche vrijdag Oan De Voart 2023
Affiche vrijdag Oan De Voart 2023
Affiche zaterdag Oan De Voart 2023
Affiche zaterdag Oan De Voart 2023