fbpx

No Use For A Name en laatste namen Groezrock

No Use For A Name en laatste namen Groezrock 2016We hebben er lang op gewacht, maar eindelijk zijn hier de laatste namen voor Groezrock 2016. Het festival gaat al van start over een kleine 3 weken. Bij die laatste namen zit er meteen een klepper bij: No Use For A Name & Friends komt naar het festival op zaterdag 30 april. Vier jaar na het overlijden van Tony Sly zullen de overige bandleden een pak vrienden meenemen voor een historisch concert.

Ook de Duitse metalcoreband Caliban zal voor de 5de keer afzakken naar Meerhout. Een extra plaatsje is er voorzien voor Belgisch talent met baarden onder de naam We’re Wolves. Hiermee zijn ook de dag- en podia indelingen bekend.

Eerder werd Rancid met de legendarische plaat ‘And Out Come The Wolves’ bevestigd op vrijdag en ook Sum 41 en Hatebreed zakken af naar Groezrock. De timetables staan inmiddels ook online.

Groezrock 2016 gaat door op vrijdag 29 en zaterdag 30 april in het Kempense Meerhout. Een combiticket kost €98, camping is €15 extra. Tickets voor vrijdag kosten €65 en voor zaterdag €70. Vanaf nu zijn ook VIP tickets en t-shirts beschikbaar op de website.

No Use For A Name en laatste namen Groezrock Groeztime