fbpx

Nieuwe namen voor Les Vieilles Charrues 2015

Nieuwe namen voor Les Vieilles Charrues 2015 met Tony Allen Review ft Damon AlbarnHet Franse festival Les Vieilles Charrues heeft een mooie lading namen op de affiche geplaatst. The Prodigy mag op zaterdag het festival headlinen en verder vervoegen ook Calogero, Archive, Flume, Brigitte, The Strypes, The Shoes, Pierre Lapointe, Stand High Patrol, Ez3kiel, Laetitia Sheriff, Isaac Delusion, La Fine Equipe, Thylacine, Puts Marie, Cabadzi en Tony Allen Review ft Damon Albarn & Oxmo Puccino de line-up.

Die laatste staat buiten Les Vieilles Charrues ook nog op het Belgische Dour Festival. Grote klepper op de affiche is Muse maar ook Lionel Richie en David Guetta zijn aanwezig op het festival.

Festival Les Vieilles Charrues 2015, gelegen in het Franse Carhaix, vindt plaats van 16 tot en met 19 juli. Tickets zijn beschikbaar via Digitick, combitickets zijn beschikbaar voor 155€ en als je de eerste dag overslaat dan is het maar 109€. Dagtickets zijn ook beschikbaar aan 44€, tenzij je de eerste dag gaat voor Muse, dan betaal je 52€. Het festival valt samen met Dour Festival en delen ondertussen al enkele namen.

Nieuwe namen voor Les Vieilles Charrues 2015
Nieuwe namen voor Les Vieilles Charrues 2015