fbpx

Nieuwe namen en podiumindeling Pukkelpop 2017

We hebben weer heel wat Pukkelpop nieuws binnen gekregen vandaag. Zo mogen we 8 nieuwe namen noteren met Anna of The NorthBjeorDC SalasDmt LemonsForest SwordsRay BlkSupreems en Témé Tan. Meteen heeft de organisatie ook de podiumindeling van Pukkelpop 2017 online gezet, die kan je onderaan terugvinden.

PukkelpopweideDe Lift gaat een niveau hoger en zal elke dag een ander muziekgenre in de kijker zetten. Urban op donderdag, pop-rock op vrijdag en het stevigere werk op zaterdag. In de Booth zal je dan weer terecht kunnen voor opkomend DJ talent.

Helaas hebben we ook minder nieuws voor de oudere generatie Pukkelpoppers. De Wablief?! en The Shelter verdwijnen van het festivalterrein. Belgische toppers en het hardere genre krijgen nu hun kans op andere podia. Zoals zaterdag, dan zal de Marquee de plaats zijn voor gitaarliefhebbers.

“Op deze manier krijgen alle artiesten meer tijd en meer ruimte om in de allerbeste omstandigheden een show te spelen. We proberen nog scherper te programmeren. Elke artiest op de juiste plaats en binnen de juiste schaalgrootte!”

Het festival kondigde eerder dit jaar namen als Mumford & Sons, Editors, Bastille, Flume, The xx, Interpol en veel meer aan. De laatste namen en het uurschema volgen in de loop van komende weken.

Pukkelop 2017 zal doorgaan van woensdag 16 tot zaterdag 19 augustus 2017 in Kiewit. De officiële ticketverkoop van Pukkelpop loopt via de website. Dagtickets kosten 99 euro, een combiticket betaal je 199 euro.

Donderdag 17 Augustus
podiumindeling Pukkelpop 2017 Donderdag

Vrijdag 18 Augustus

podiumindeling Pukkelpop 2017 Vrijdag

Zaterdag 19 Augustus

podiumindeling Pukkelpop 2017 Zaterdag