fbpx

Mark Ronson toch naar Pukkelpop

Mark Ronson toch naar PukkelpopGoed nieuws vanuit het Pukkelpop-front. Nadat hij eerder zijn passage op Pukkelpop moest annuleren heeft Mark Ronson dan toch zijn komst bevestigt. De producer gooide zijn agenda om, waardoor hij op vrijdag 21 augustus toch achter de draaitafels zal staan in Kiewit. En daar blijft het niet bij, want ook Baroness, Garden City Movement en The Last Internationale zakken af naar de Pukkelpopweide.

Woensdag start Pukkelpop steeds met de traditionele Boiler Party, maar dit jaar zal ook de Dance Hall al open gaan en daar blijft het niet bij. Diezelfde dag gaan ook de deuren van Castello open voor een aantal Belgische bands. Novastar, The Van Jets, The Hickey Underworld, Tourist LeMC en Soldier’s Heart krijgen deze eer. The Whatevers mogen dan weer het licht uitdoen. Zo komen we ook aan een tussen totaal van maar liefst 51 Belgische acts.

PukkelpopDe affiche heeft ondertussen al 3 ladingen met namen gekregen. In de eerste 119 namen, die in maart al op de affiche werden geplaatst, zaten Linkin Park, Netsky, Bastille, Rudimental, Major Lazer en The Offspring. In april kwamen er 25 namen bij waaronder Paolo Nutini, Evil Superstars en The Gaslight Anthem. In de derde lichting vonden we dan weer Shameboy, Tyler The Creator en Ride terug. Op woensdag mag Radio Soulwax het feest al opstarten.

Pukkelpop 2015 vindt een weekje later dan voorzien plaats van 20 tot 22 Augustus op de Pukkelpopweide te Kiewit, ten noorden van Hasselt. Het is ook een traditie dat Pukkelpop een pak namen namen deelt met Lowlands. Tickets zijn beschikbaar via de website. Voor een combiticket betaal je dit jaar 199€, De uitverkochte dagtickets waren 95€. Hou van je ticket en deel je tickets niet via social media, nieuw dit jaar is de Green-ID.

Mark Ronson toch naar Pukkelpop
Mark Ronson toch naar Pukkelpop