fbpx

Lijstjestijd voor Pukkelpop 2015

PKP 15

We hebben er een tijdje op moeten op wachten, maar eindelijk is het zover. Berg je lijstje met goede voornemens maar op, want het is tijd om ons wenslijstje te maken voor Pukkelpop 2015! Het is de ideale manier om Chokri en zijn team inspiratie te geven voor de komende jubileumeditie. De verwachtingen mogen hoog zijn want Pukkelpop mag dit jaar 30 kaarsjes uitblazen.

Ben je nog steeds niet overtuigd? Wees er snel bij want de eerste 5000 krijgen binnen enkele weken een sticker met het nieuwe logo thuis opgestuurd.

Stem dus nu jouw persoonlijke Top 5!

We zijn meteen zo vrij om jullie enkele tips mee te geven

  • Pukkelpop en Rock Werchter delen nooit headliners: Foo Fighters en Muse mogen we helaas al schrappen.
  • Veel namen van de vorige editie kunnen we ook uitsluiten. De headliners waren toen Editors, Outkast, Macklemore & Ryan Lewis, The National, Queens Of The Stone Age en Snoop Dogg.

Pukkelpop 2015 vindt een weekje later dan voorzien plaats van 20 tot 22 Augustus op de Pukkelpopweide van Kiewit, ten noorden van Hasselt. Het is ook stilaan een traditie dat Pukkelpop samen valt met Lowlands. Namen en ticketprijzen kunnen we nog niet geven, daarvoor moeten we helaas wachten tot ergens in Maart.