fbpx

Jera On Air 2015 presenteert DJ line-up

enter-shikari-live-at-rock-city-nottingham-12253-e1412764030469We mogen weer wat nieuwe namen noteren voor de komende editie van Jera On Air. Het festival heeft ook dit jaar een speciale area om het publiek te vermaken met de nieuwste, hardste en vetste beats. The Bird’s Nest is de plaats waar DJ’s zullen draaien en dit jaar is Murdock de afsluiter van dienst. Ook Nymfo is voor de 3de keer aanwezig. De grootste verrassing is ongetwijfeld Shikari Sound System. Bij diegene die het geen belletje doet rinkelen, dat is een onverzachte DJ set van niemand minder dan Enter Shikari.

Er is natuurlijk ook regionaal talent aanwezig met Puinhoop Kollektiv, Lucky Done Gone en Banganagangbangers die wat verse sloopvrienden meenemen. Giocatori, T & Sugah, Trollface, Brocco, James Bromden, The BlackWax en Sjuut vervolledigen de affiche.

Eerder kregen al onder andere A Day To Remember, All Time Low, Enter Shikari en Lagwagon hun plekje op de poster. Op vrijdag 24 april mogen From The Heart, Nasty Toaster, Dock 83 en Daylight het in Eindhoven onderling uitmaken voor een plekje op de affiche te bemachtigen.

Jera On Air 2015 vindt plaats op 19 en 20 juni in De Vlies van het Limburgse Ysselsteyn. De Early Birds zijn helaas al allemaal over de toonbank gevlogen, maar voor 60€ kun je erbij zijn. Met overnachting erbij zal je 17,50€ extra moeten neertellen. Dagkaarten kosten 30€ voor vrijdag en 50€ voor zaterdag.

JOA DJ