fbpx

Glastonbury Festival 2015 presenteert line-up en timetable

Glastonbury Festival 2015Ook voor de komende editie van Glastonbury Festival 2015 mogen we stilaan gaan aftellen. Want het festival is klaar met het samenstellen van het gigantische programma en de bijhorende timetables.

Dat zijn niet alleen optredens, maar ook heel wat entertainment zoals dans, cabaret, circus en veel meer. Verlies ook niet de TV & radio zenders van de BBC uit het oog, want zij zijn massaal aanwezig op het festival en tonen dat graag aan heel Europa. Wij geven jullie graag onderaan de pagina de timetables mee van de belangrijkste muziekpodia.

De headliners van dienst zijn op vrijdag Foo Fighters, zaterdag de gecontesteerde Kanye West en op zondag The Who. De eerste naam was Lionel Richie die het Sunday Teatime Slot voor zijn rekening mag nemen. De eerste grote lading namen was al een tijdje bekend.

Glastonbury 2015 vindt plaats van 24 juni tot 28 juni op Worthy Farm in Pilton, Mendip. Het festival is helaas al een tijdje uitverkocht. Het valt samen met Rock Werchter en dat kunnen we goed afleiden uit beide affiches.