fbpx

Geen Summer Swing Hasselt in 2015

Er komt voorlopig geen tweede editie van Summer Swing Hasselt. De organisatie wil zich volledig concentreren op de feesteditie van Pukkelpop 2015. Er staat wel een Volksfeest voor de buurtbewoners in de steigers.

Summer Swing gaat dus even de koelkast in. De 30e editie van Pukkelpop en het traditionele Volksfeest voor de buurtbewoners zijn nu prioritair. Kiewit is al 25 jaar lang het tweede thuis, dat willen ze niet zomaar onopgemerkt laten voorbij gaan” klinkt het bij de organisatie.

rimpelrock_2013_festivaldag_gr_art_c_fb_rimpelrDat Volksfeest gaat door op vrijdag 14 augustus en wordt al voor de derde keer georganiseerd als blijk van dank voor de fijne samenwerking met de buurtbewoners. Wat er precies staat te gebeuren, wordt later bekendgemaakt.

Pukkelpop 2015 vindt een weekje later dan voorzien plaats van 20 tot 22 Augustus op de Pukkelpopweide van Kiewit, ten noorden van Hasselt. Het is ook stilaan een traditie dat Pukkelpop samen valt met Lowlands. Namen en ticketprijzen kunnen we nog niet geven, daarvoor moeten we helaas nog even geduld hebben.